17 juli 2003

Hoi allemaal,

We zijn net terug uit Rotterdam en ik doe gelijk maar even een mailtje.

De vakantie begint wat ons betreft prima: de bloedwaarden van Mattijs zijn super! De arts ( en wij ook) konden het eigenlijk niet geloven en er is even overwogen om opnieuw te prikken, maar uiteindelijk is dat toch niet gedaan. De waarden zijn als volgt: hb 6.1, trombo's 247 en leuco's 4,2. Met name dat van de trombo's konden we niet geloven. Mattijs heeft zulke hoge trombo's de laatste anderhalf à twee jaar niet meer gehad.

Hij heeft deze week ook een superweek achter de rug. Vorige week vrijdag het feestje van de juf op het strandje bij Katse Veer. De hele dag is hij erbij geweest en hij heeft enorm genoten. Zaterdag het feestje van Martijn wat ook heel leuk is geweest. Zondag zijn we naar België geweest naar onze vrienden uit het McDonalds huis. Mattijs heeft daar heerlijk gezwommen en gespeeld. Maandag heeft hij een dagje rust genomen en dinsdagmiddag en woensdagmorgen op school in de weer geweest met allerlei waterspelletjes.

Morgen is z'n laatste dagje basisschool. Er staan allerlei leuke activiteiten op het programma en 's middgs zijn de ouders ook uitgenodigd. Het afscheid van groep 8 zal dit jaar iets anders als anders verlopen met name vanwege de gezondheidstoestand van Michael, Mattijs'zijn klasgenootje. We zijn vanmiddag nog even bij Michael binnen gelopen in het Sophia. Hij was erg moe en dommelde regelmatig weg. Als je wat een hem vroeg gaf hij toch wel antwoord hoor. We hopen dat Michael weer snel naar huis mag, maar zijn moeder kon daar nog niets van zeggen.

Volgende week hoeft Mattijs niet op controle te komen. Hij heeft dan een weekje rsut (ook geen medicijnen). Daarna beginter weer een blokje van 4 weken, waarin hij weer het een en ander krijgt en op 28 augustus volgt er dan een beenmerg- en een lumbaalpunctie. Dat wordt weer stressen.

Ik ben blij dat we de vakantie goed ingaan. Volgende week zaterdag vertrekken we voor 3 weken naar het Vebenabos. Af en toe zullen we langs Goes rijden en vanaf 5 augustus zit mijn broer uit Houston met zijn gezin in ons huis. Zien we die ook weer eens.

Een aantal weken geleden had ik niet verwacht dat we de vakantie zo zouden beginnen! Ik hoop dat we hem over 6 weken ook weer goed afsluiten!

Volgende week een weekje geen mail en in de vakantie misschien ook niet. Geen bericht is goed bericht moeten jullie dan maar denken.

Iedereen een hele goede vakantie toegewenst en tot de volgende mail!

Groetjes, Carin.